dimecres, 23 d’abril del 2008

Visca St.Jordi, visca Catalunya i visca el Barça




Avui amics i amigues és un dia especial. Especial per molts motius. Possiblement St.Jordi és la festa més bonica i especial que tenim els catalans. Per mi, l'autèntica diada nacional de Catalunya. No m'acaba de convèncer l'11 de setembre, perquè en el fons cel·lebrem una derrota (molt català tot plegat). St.Jordi és diferent, és un dia de catalanisme universal, de cultura, d'amor al país, als qui tenim més a prop i sobretot una demostració de civisme i bon fer que ens ha de fer sentir orgullosos com a catalans. No pretenc generar polèmiques de diades, ni de si és millor St. Jordi o l'11 de setembre, sino mostrar el què penso al respecte. També sóc de l'opinió que en el fons millor que no sigui un dia festiu. En cas que ho fós, molta gent marxaria i no se cel·lebraria el St. Jordi que coneixem de la mateixa manera. Seria tot molt més postís. No obstant sí que estaria bé, que les empreses, tot i no ser festiu, donessin mig dia de festa a tots els treballadors, i que aquests poguéssim sortir a passejar més estona, i remenar els llibres, i buscar la rosa que volem regalar... Seria genial!. No obstant, tothom se les apanya com pot i fa mans i mànigues per a poder-se escapar de la feina una estona i sortir a buscar allò que necessita per una diada tan especial.
Avui a més, tenim una cita important. El Barça rep el Manchester, que sembla que se'ns ha de menjar, ens destrossarà i etc etc etc... Doncs siguem St Jordi tots i matem el drac anglès. "Tots units fem força" diu el lema que el Club ha proposat per un dia com avui. Doncs fem-ho. Unim-nos d'una vegada, cridem a una veu i tots junts, animem l'equip, guardem els mocadors per eixugar les llàgrimes dels anglesos, i demostrem també a l'estadi que som catalans i del Barça. Visca St Jordi, Visca Catalunya i Visca el Barça!!!!

7 comentaris:

Meta ha dit...

Hola Sergi,
Avui sí que és una festa molt especial, de les que fa ilusió sortir pel carrer només per respirar l'ambient.
Bon Sant Jordi!

Mikel ha dit...

Dons jo cada any tinc mes clar que St.Jordi hauria de ser festiu.

bon ambient ahir a la grada del camp nou!

Ferran Porta ha dit...

Espero que passessis un excel·lent Sant Jordi!

Sylvie ha dit...

Hola Sergi, ja saps que no hi estic d'acord!! jejeje... espero que hagis passat una bona diada.
Petons

Anònim ha dit...

VISCA!!!!

Vicky ha dit...

Per mi Sant Jordi també hauria de ser festa, si senyor!!!

ZAGASO ha dit...

No a que sigui festa. Tot déu estaria a la platja i es vendrien pocs llibres. Les editorials no fabricarien tant i ens carregariem la poca cultura que generem.

Bon barça l'altra dia, però a Manchester a palmar!!!

Al temps.