dimarts, 18 de març del 2008

El gran dilema del senyor X


En X es llevava cada dia per anar a treballar. Però molts dies pagava amb escreix l'hora intempestiva a la que havia anat a dormir. L'alcohol i les matinades feien massa mal per a rendir pel matí. No obstant, malgrat tot, l'X anava a treballar al matí i es presentava al lloc de feina molts dies sense dormir. A l'hora de treballar però, ja era una altra cosa. Alguns dies deia que no es trobava bé, i que no savia què tenia, però no podia rendir. Altres dies, treballava amb apatia però com que havia estat el número 1 de l'empresa, els "jefes" es resistien a acomiadar-lo. Els seus companys de departament treballaven amb normalitat, malgrat que tenien un responsable que tampoc no els apretava gaire... de totes maneres, treballaven sense excusa. De tant en tant, algun havia de marxar de la feina per "assumptes personals" però amb la complacència del "jefe" no hi havia cap problema. Va anar passant el temps i s'acostava el tancament de l'exercici i l'hora de presentar els números. Resulta que no savien com, però dels 7 objectius que s'havien proposat al començar només en van assolir un i gràcies. Ah! El més fàcil de tots és clar, Però a més, li havien facilitat la consecució d¡un dels grans objectius a l'empresa de la competència més directe... I això feia emprenyar els accionistes. Hi va haver algun retoc i alguna incorporació destacada i la cosa semblava que pintava bé. Malgrat tot, molts dels accionistes teninen la mosca darrera l'orella perque veien que l'X seguia igual (o pitjor). I efectivament, la cosa no va canviar.
Avui falten encara 3 mesos per a tancar l'exercici. Poseu-vos en la pell de l'accionista majoritari de l'empresa. Què farieu?

Penso que s'ha acabat un cicle. De fet es va acabar l'any passat. S'ha acabat un cicle perquè no veig il·lusió. S'ha acabat un cicle perquè no hi veig compromís. S'ha acabat un cicle perquè hi ha una anarquia absoluta en el vestidor. I sobretot s'ha acabat el cicle Rijkaard, Ronaldinho, Deco, Edmilson, Thuram, Zambrotta, i algun més que generaria més discòrdia. Som del Barça i no n'aprendrem mai, malgrat que el president vagi dient allò de: Que n'aprenguin!!

12 comentaris:

Sylvie ha dit...

Saps que guapo? has aconseguit que ho llegeixi detingudament!! tu parlant de futbol i jo sense adonar-me'n!!!
Petonets

Mikel ha dit...

Mmmm et començo a donar part de rao , pero nomes part ;-P

Ferran Porta ha dit...

Quan no hi ha il·lusió, només hi ha una cosa honesta per fer: plegar, sense esperar que et facin plegar sinó marxant tu.
Com això no passa, si s'ha acabat un cicle cal que "l'accionista majoritari" faci neteja i posi en marxa un nou projecte, que impliqui persones amb il·lusió i ganes.

Que vagi bé la Setmana Santa.

Sergi ha dit...

Gràcies Syl, d'això es tracta, que almenys ho llegeixis... Ara només falta la teva opinió.
Mikel, m¡ho prenc com un honor... No m'ho acabo de creure, però vaja...
Ferran amic, totalment d'acord perquè tela marinera amb el tema eh?

Sylvie ha dit...

Uf, no m'ho demanis això... me abstengo. No comprenc aquesta ansia, i mira que m'agrdava molt el futbol abans però no puc suportar la de diners que s'emborsen tots plegats sense fotrer res.

Mikel ha dit...

Ei Sylvie! i entens o com a minim respectes que a un actor de hollywwod li paguin 12 milions d´euros per una peli de 1 hora i mitja? o un music per fer una canço?... el futbol te molta molta audiencia hi ha milions de persones que pagarien 1 euros per veure un gol de per exemple en Ronaldinho , i aquest gol , al igual que una canço o una peli en pots veure la repetició tants cops com vulguis i de fet es mes dificil lo de fer un gol perque nomes en tens una oportunitat i mai sera igual no hi han mes tomas com en el cine o la musica.
Per tant aquesta critica dirigida nomes cap els futbolistes no l´acabo d´entendre , estic 100% d´acord en que cobren una burrada , pero tambe ho fan musics , actors i artistes i es perque saben fer quelcom que la resta de gent no sabem fer m ai et pagaran tant per possar totxos perque ho pot fer tothom.

Sylvie ha dit...

La critica l'he feta al futbo per que és el tema que ha tret el Sergi i m 'ha demanat que opinés al respecte.
Em sembla igualment indignant els altres casos que comentes, però no venen al cas.
I no és que sapiguen fer el que no sap ningú, hi han molts que saben jugar al tubol aixi de bé, però no tots tenen SORT. Igual que n'hi ha que canten genial o que composen precioses cançons que mai se coneixeran.

Sergi ha dit...

Compaaaaaaaaanys hi hagi pau! Mikel fés el favor d'adreçar-te a la Syl amb carinyu! Syl, fés el favor de no ser tant crítica amb el futbol i perdona al Mikel que de vegades sent tant els colors que perd el nord jejejejejej.
De totes maneres teniu part de raó tots dos, però Syl, si saps d'algú que jugui a futbol així de bé, m¡ho dius que li faré de representant i em treuré una pasta que flipareu ajajajajaja
Salut i cantants que juguen a futbol

Anònim ha dit...

See here or here

Sylvie ha dit...

Sergi guapo... estareu mes contents aquesta setmana no ???
Ets un solet, i saps, un cosi meu va jugar a la seleccio portuguesa sub21 i amb el Oporto sense arribar a ser oficial del mateix... per què? perque no donava cistelles de nadal i regals a qui convenia... i ja sé que no passa només al futbol eh!!
Mil petonets i bona setmana

Unknown ha dit...

De senyors X n'hi ha cada temporada a tots els clubs, no us feu mala sang ara els culés amb el Piños...

Sergi ha dit...

Dumuro... a prendre pel cul.
Syl tu si que ets un sol! Presenta'm el cosí aquest jajajaa...
Oscar, benvingut... I sí noi, tens raó... però en el cas del Barça és massa crònic