divendres, 23 de novembre del 2007

Edmilson: Quin crack!

Suposo que algú deu pensar que dir que l'Edmilson és un crack és una mica agosarat. Però no em refereixo al tema merament futbolístic, sino a les declaracions valentes, clares, contundents, precises, i sinceres que aquest noi ha fet aquesta setmana.
Pels qui encara dubtaven, penso que ja teniu un argument prou clar per veure que al Barça hi passa alguna cosa; que aquesta cosa no és nova, sino que ja vé de fa temps i que el principal problema actual del Barça té nom i cognoms: Ronaldinho Gaucho.
No cal ara descobrir res, però em sembla prou evident que aquest noi, (que ens ha donat 3 anys sensacionals), ja no té cabuda en el nostre club. Digueu el què volgueu però és així. Per tant, moltes gràcies pels serveis prestats, per retornar la il·lusió al club, per revifar un malalt agonitzant ara fa 4 anys, però noi... bon vent i barca nova.
Suposo que ara algú em dirà que no és només un problema del Ronnie i que el Rijkaard també n'és corresponsable amb la seva complicitat tàcita al vestidor, i hi estic d'acord fins a cert punt. Penso però que en el fons, el Ronaldinho avui és com el Ronaldo al MadriT l'any passat. Va marxar i llestos, guanyen la lliga (per culpa del Barça també és cert) però se'ls comencen a solucionar problemes... Aquest noi necessita un canvi d'aires i nosaltres els socis o simpatitzants necessitem noves alternatives, més compromís esportiu dels jugadors i més tios com l'Edmilson que tinguin els nassos de dir el què passa. Eto'o ja va avisar l'any passat...

5 comentaris:

Sylvie ha dit...

Ai Sergi............ja saps el que implica aquest ai no?

Pos mira,per a que vegis, a mi també m'ha agradat que algu hi posés una mica de seny. Trobo que les declaracions que ha fet son coherents i no entenc que s'hi posin en contra.

Sergi ha dit...

Holaps Syl, el què passa és que tu tens seny, coneixement i ets intel·ligent i saps veure les coses quan són... A alguns els ceguen els colors jejejejejej (emci... no t'emprenyis)

Salut reina

ZAGASO ha dit...

Amic Sergi.

Sempre és un plaer visitar-te, tot i que el temps ( i els concerts) , de vegades m'ho impedeixen.
No perdis el nord. Em fa ràbia no poder parlar de moltes coses que sé i conec de molt a dins!!!
I et garanteixo que CAL fer NETEJA immediatament.

Pensa també, que si l'Edmilson s'ha atrevit a fer públic el que sabem molts des de fa molt temps, és per alguna raó...

El futbol, com moltes coses a la vida, és qüestió de cicles. I el cicle Ronnie o Etoo o Deco o Marquez,o Frank o Laporta, fa temps que ha caducat!!!
Si fem cas al mikel, perdrem 20 lligues més!!!! (perdó mikel)
Visca el Barça

Sylvie ha dit...

Eps Sergi.. gràcies! ;-))

Mikel ha dit...

poca memoria!!
poca paciencia!!
la premsa catalana i de Madrid son el putu cancer del barça.
Ar toca matar a en Ronnie i apa tots a disparar sense pietat... en fi.
I esperat perque de moment estan tenint una pacienci fora de normal amb l´Henry perque tenen carnasa amb en Ronnie....