dijous, 6 de setembre del 2007

Ja està bé! Prou!!!




És que no hi ha dia que no arribi a la feina calentet ja... I no serà per temes... Comencem? Començo. En primer lloc, el tema del partit de la selecció catalana.... Però que es pensen aquesta gent? La RFEF (Real Federación Española de Futbol = Rancios Fascistas Españoles Fariseos) no dona permís per a jugar um partit de futbol a Catalunya. La raó? Òbvia; juguem contra els USA i molta gent d'allà (els que els agrada el Soccer, però són uns quants) veurien un partit on llegirien pancartes com: FREEDOM FOR CATALONIA o CATALONIA IS NOT SPAIN. Clar, això no pot ser... Impresentable!!!!.



2- Ahir es fa una reunió a MadriT (com no?) entre la ministra de foment i empresaris catalans??????. On era el govern? No hi van anar. Era per parlar d'infrastructures. No és important el tema. I els senyors que hi assisteixen van en la RENFE cada dia no? JA JA JA!!!! Si són empresaris que van amb xofer!!!!!!!



3- El govern fa una crida a la participació ciutadana per la diada... I els tios del PSC, IC, CIU, i fins i tot els d'E (abans ERC) es fotran la barretina de catalanistes i honraran el Rafael de Casanova i cantaran tots els segadors. Jugarà la selecció catalana contra USA? Preguntem-los aquell dia. Òbviament els del PP no portaran barretina, no cantaran els segadors i no aniran al partit (si es juga). No tenen vergonya aquests tios.



4- Per acabar-ho d'adobar a Andalusia el Chaves ajufarà a comprar pisos els qui no guanyin 3000 euros... 3000!!!! 3000!!!!. El Chaves cal recordar que és del mateix partit que la ministra que volia fer pisos de 30 metres, que el Montilla, que el ZP i que la crack de les cracks i nova ministra de vivenda: la Chacón (vaja trepa aquesta individua...)



Estimats blocaires, jo és que n'estic fart! Voleu dir que anem bé????

7 comentaris:

ZAGASO ha dit...

No. No anem bé. Però seguirem TRAGANT, com sempre.

No vas tenir prou amb l'estatutet???

Anònim ha dit...

Estimats qmpanys, no m'agrada dir-ho, pero ja us ho deia.!!! Começa el festival de promeses "burres"!!!, Primer candidat , Senyor Manuel Chaves, aquest person va dir en una inauguració . "...La picina se ha construido para el disfrute de los chavales i las chabolas !!!!...." . Tranquils ja ha sortit l'avi Solbes dient que si ja han fet numeros, i clar el Chaves ho té clar a xupar de la teta catalana.

Kasuntot que acabarem anèmics !!!!

Sergi ha dit...

Noto com un clima optimista, ajajaja. Prometo fer el proper post d'una altra cosa i a veure si la riem una estona perquè amb aquests personatgets del món polític no anirem enlloc...

Sergi ha dit...

Per cert Ernest... ANÈMICS o ENEMICS???? només canvia una lletra i l'accent eh?

Desperta ferro!!! jejejeje

Salut

Mikel ha dit...

Jo crec que l´Erny ha escrit be anèmics perque es com quedarem els catalans despres de tanta xuclada!!

Lo bo es que a sobre ens hem de sentir dir que som insolidaris....jasjuasjusajujsa si es que...

Ferran Porta ha dit...

Això que diu el Mikel és el més flipant de tot. Algun psicòleg hauria d'analitzar el poble català com si fos un individu. Si els catalans, com a poble, fóssim una persona, seriem un segrestat que cada nit agraeix al seu captor que l'hagi deixat viure un dia més. Per tant:
Catalunya, capital: Estocolm

Sylvie ha dit...

Ei, jo soc psicologa i no m'atreveixo! :-P