dimarts, 23 d’octubre del 2007

Sóc un ciutadà exemplar.


Aquests dies assisteixo estupefacte al lamentable espectacle del caos circulatori que ens envolta... Us asseguro que no me'n sé avenir; és poc menys que lamentable. Aquest matí m'he passat 40 minuts de rellotge per sortir del meu poble (Sant Vicenç dels Horts). Afegiu-li l'estona que m'he passat a la B-23 per entrar per al Diagonal (uns 35 minutets) i tenim que per a recorrer 10 quilòmetres he estat 1 hora i 15 minutets de res. Extraordinari!!! Ara bé, com que la meva velocitat mitjana ha estat de 32 km/h he contribuït a no contaminar (anava a menys de 80!!!!!) i a fer d'aquest món nostre un espai sostenible i en contra del canvi climàtic. Sóc un ciutadà exemplar que paga els seus impostos, la seva hipoteca, que va a treballar i surt 2 hores abans de casa per arribar a temps i que és conscient mediambientalment parlant del que ha de fer. Ah! I no he anat en transport públic perque es veu que fan unes obres per un tal AVE que han provocat que la única línia ferroviària que funciona (els FF.CC) no funcionin des de Hospitalet a Plaça Espanya.

Ui! Ara que hi penso... voleu dir que potser per això hi ha un caos circulatori monumental?? És clar! Igual és per aquest motiu...

Ja està bé que ens prenguin el pèl d'aquesta manera!!! On són els polítics ara? On són els alcaldes i alcaldesses de les poblacions afectades? Amparo quin silenci!!! Ai! És que ets socialista, no me'n recordava. 1r socialista, i després vicentina...

Impresentables! IMPRESENTABLES!!!

Amics i amigues blocaires, alguna cosa hauriem de fer no? No s´hi val dir: No votem! Abstencionisme a les properes eleccions! No serviria de res, creieu-me. L'única cosa que podria fer reaccionar el país és que toquessim la butxaca dels qui manen, els fessim anar malament o en qualsevol cas, que les empreses comencin a tenir pèrdues brutals per retards del personal, retards en els transports de mercaderies, etc... Potser llavors algú fotria un cop de puny a la taula i farien alguna cosa. N'estic tip! Ja n'hi ha prou que ens prenguin el pèl!

Ara... sobretot que l'AVE arribi a BCN el 21 de desembre eh? que si no...

República bananera! Això és el què som! Nadal dimissió, Álvarez dimissió, i tots els qui tinguin alguna cosa a veure en tot aquest caos... per dignitat: Plegueu!!!!

11 comentaris:

Mikel ha dit...

Avui hi ha hagut un accident al pont de Santvi a St.Feliu d´un camion que es el que ha acabat de montar el pollo , perque al colapsar el pont de la gent que volia anar cap el pla , no deixava que la resta de gent pugues agafar la A2 ni l´AP2 cap a BCN. Per tant tots cap el pont de Molins i tot col.lapsat.
De totes formes quan no es una cosa es un altre i cada dia estem igual , com molt be dius tu les empresas com la d´un servidor que cada dia te que fer sortir uns 25 cotxes de santvi ho tenim una mica pelut perque cada dia estem deixant un munt d´hores a la carretera que evidentment hem de pagar... en fi COP DE MALL als politics!!

Sylvie ha dit...

Es indignant en general el transport public. Per anar del Vendrell a Bcn en tren, avui amb sort es podia pujar al tren (i això que és la segona parada de la linea), per que han portat gent de la linea de la costa en bus per a que agafes la linea interior. Pero han posat mes trens? mes vagons que els habituals? ja saps la resposta.
Penses, aniré en bus, pero es que triga dos hores i pico perque fa ruta turistica!!
Vaig en cotxe? per on ? pels tunels i em gasto 15 euros nar i tornar o rodejo Vilafranca i Martorell, total em trobare la mateixa caravana uns quants km abans d'arribar allà on vius tu.
I paro per no continuar.
Petonets

Anònim ha dit...

Què fort, tot plegat. La guinda serà que, a sobre, el TGV no arribarà a BCN en la data marcada pel propi govern espanyol!
És molt gros, el que està passant. I que ningú no sembli rebotar-se ja és de pel·lícula de por.

Ernest ha dit...

Tens raó company!!.

Tinc una fòrmula, que podria doanr esultat. Vist que l'absteció no genera cap mena de reacció després de successives eleccions en augment, i jo en soc defensor per que és la única via que ens queda per no ser manipulats. Hauriem de promocionar que la patronal fés vaga de donacions als partits. Aquestes donacions inclourien des de comissions dels contractes fins a les donacions anònimes.

Sé que sona utòpic, però si ja s'han possat d'acord pel tema de l'aeroport que ho trobo bastant cullunada tot plegat, aquest pot ser una via eficient de tocar els pebrotets a tots els josep_luïsos muntilles i massos ( i Mallols també emci juas juas.)

Salut.

Sergi ha dit...

Hola a tots i totes. Mikel, totalment d'acord. És una vergonya. I avui a sobre el tema de les pantalles de l'aeroport. El què dic: República Bananera.
Hola Syl guapa, què afegir al que dius? Està tot dit, i pels qui viviu lluny de Barcelona el fet de venir... bufff! Quina mandra! (Ferran dixit, jejeje)
Ep Ferran, i no t'imagines com ho patim des d'aquí. Si ara fossis aquí alucinaries.Penso que ara per ara, que el TGV arribi tard és anecdòtic i fins i tot recomanable. Ja ho estan demanant tots els partits... bé tots no, els sociates encara no ho tenen clar... perquè serà?
Hola Ernest, un plaer amic. Jo faria una altra cosa: Abstenció fiscal. Imaginat que tothom es posés d'acord i deixéssim tots a la vegada de pagar impostos. Potser reaccionarien. O bé ens fotrien a tots a la presó??? Colla de lladres!! Colla de corruptes!!!

Anònim ha dit...

Clar que podem fer alguna cosa!
Però votar és imprescindible que ho continuem fent: Si no fem política tots nosaltres, la continuaran fent els polítics. Encara que ens sembli poca cosa, la nostra veu a les urnes és important. Podem canviar les coses, o si més no els nostres representants polítics cada quatre anys.
El col·lapse a les grans ciutats, i més particularment a Barcelona, és gairebé inevitable i no crec que es pugui arribar a solucionar. Quan no és la RENFE, és una altra cosa. El que es pot fer és fugir, anar-se'n. Hi ha molts pobles i ciutats a Catalunya on s'hi viu i treballa la mar de bé. Amb la ciutat més descongestionada, els transports públics serien més eficaços i el repartiment territorial no se centraria només en una província.

Sergi ha dit...

Ok Eudald, però després s'hauria de començar a descentralitzar certs serveis, gestions etc... perque si cada vegada que s'ha de fer segons què s'ha d'anar a Barcelona, doncs ja hi som...

Mikel ha dit...

Erni no em parlis de la mallol que em fots nervios! i pasa per el meu blog a dir com cony es deia el pub que vem anar a fotre la copa que encara no m´has contestat!! si es que...
En lo que el tema es refereix vosaltres realment creieu que algu fara algo com deixar de pagar impostos?

Sylvie ha dit...

Ei guapo, t'has fixat que ha passat una setmana des d'aquest post i tot va pitjor??

ZAGASO ha dit...

VERGONYÓS!!!!

Però el poble seguirà TRAGANT i TRAGANT!!! És el SENY català...

Mare meva!!!!!

Sergi ha dit...

Syl, ja no sé què més dir al respecte...

Ignasi... seny? la mare que els va parir!!!! com se m'acabi el seny no sé què faré...