dimecres, 22 d’agost del 2007

PP? nooooo gràcies



No em dona la gana que els "senyors" del Partido Popular (por la gracia de dios...) em defensin i m'utilitzin com a argument i arma electoralista. No puc admetre que els Acebes, Zaplana, Rajoy i companyia utilitzin ara l'argument de que a Catalunya les infrastuctures no són suficients i no estan a l'alçada... No senyors no! S'han passat tot l'any... (què dic l'any?? tota la vida) atacant-nos com a país, com a nacionalitat, com a cultura, com a tot allò que malgrat vostès i alguns altres soni a català. Ara no utilitzin el nostre estimat i maltractat pais per a fer-ne bandera d'oposició. No en el meu nom (No en mi nombre: Els sona aquest lema???). Sembla que s'han cansat de l'argument terrorista (per uns dies, ja hi tornaran ja...) i ara no se'ls acut més que parlar de Catalunya. No no no, vostès no estan legitimats políticament a defensar-nos... Suposo que haurà estat l'estiu que els afecta el cervell, perque no entenc res... (Doncs no ho entenc!!! Mikel Dixit). Si se'ns apaga el llum, ja protestarem! Si els trens arriben tard i s'espatllen, també farem soroll, però vostès no cal que ens utilitzin com a argument electoral ni per fotre canya als socialistes (uns altres que tal...) No! Jo dic no! I per cert, controlin a les seves comunitats autònomes que ara ja posen el crit al cel quan senten que es diu que s'invertirà en infrastructures a Catalunya. A més d'un ja li surt el "ramalassu" anticatalanista fatxa. Controlin-se i vostès ataquin ataquin, però no vull que em defensin. Encara muntarien una guerra com van fer a Iraq... O és que no se'n recorden?

6 comentaris:

Mikel ha dit...

Doncs no se que vols que et digui , si es per defensar-nos sempre els podem fer victimes de les seves propies paraules.
A veure si al final resulta que es pitjor en Zapatari que el PP en lo que fa a inversions a catalunya.
Deixal´s que es fotin els plats per el cap a veure si surt tota la merda i ens assabentem de la veritat.

Sergi ha dit...

Jo no ho veig així emci... A mi aquests tios em fan venir urticaria, de debò... Aquests personatges encara ens voldrien cobrar un preu polític pel sol fet de dir que a Catalunya hi fan falta inversions... Es passen la vida atacant-nos i ara ens venen amb aquestes... no home no

Mikel ha dit...

si home si , si igualment ens han d´atacar com a minim que reconeguin que necesitem mes inversions perque suposo que tens clar que lo de l´indepencia ara per ara es una total utupia i mes quan l´unic partit independentista ha fet president al Jose.
Per tant quan mes puguem anar arreplegant en forma d´inversions millor!! quan mes es critiquin entre ells per invertir poc millor per naltros!!! a veure si amb una mica de sort es pican tambe amb el tema peatges i ens els treuen!!

Josep Mª ha dit...

Al marge de preferències polítiques, hem de reconèixer que Catalunya està perdent punts i molts a tots nivells: polítics, socials, industrials, econòmics, ensenyaments, universitats...
Ens omplen la boca de llengua i cultura els nostres mateixos governants, preveuen noves dificultats en transports,electricitat... mentre ells s'en van tan tranquils de vacances, s'apujen els seus sous com l'escuma, ¡ja pagarem nosaltres !! i es preocupen de fer campanyes que unicament els satiosfant els seus egos.
Sincerament penso que els catalans ens hem convertit en conformistes, pactistes (mentre s'omplen les buixaques dels que pacten!) i incapaços de defensar amb coherència els nostres interessos diaris.
Vosaltres sou joves i podeu!! Crideu pels carrers,lluiteu pel trevall i el sou digne... visqueu la vida amb compromís, defensant el dret a viure en familia , a educar els fills en llivertat...
Soc ja gran. Mireu, si voleu el meu bloc, son memories viscudes, a vegades penso que d'una altra vida. Us hi invito i us convido a fer-hi tota mena de comentaris.

Sergi ha dit...

eJosep Mª, estàs carregat de raó. Sempre estem mirant-nos el melic i quan arriba l'hora tots a plorar. Ai com no comencem a canviar-ho tot això...
Per cert, ja he passat pel teu blog i resulta força interessant. Hi participaré segur.
Salut.

Sergi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.