dimarts, 28 d’agost del 2007

Antonio Puerta


Acabo d'assabentar-me de la mort del jugador de futbol Antonio Puerta, del Sevilla. Encara tinc calfreds i no me'n sé avenir. Tenia 22 anys i era esportista d'elit. La vida fot aquestes garrotades i et deixa amb una trista sensació de buïdor.

Només vull des d'aquest humil blog expressar les meves més sinceres condolències a la família del jugador, al Sevilla CF, i a tots i totes els qui ens agrada aquest esport i el vivim amb passió, perque de tant en tant, convindria parar-se a reflexionar una mica i veure que en el fons, tots som persones.

Descansi en pau.

3 comentaris:

Sylvie ha dit...

Uf, quins dies de noticies de gent coneguda que es mor... sens dubte la mort d'aquest noi és lamés impactant: viscuda casi en directe, veure com marxava al vestidor i poc després deixa una vidúa i un nen que mai coneixerà el seu pare. És una tragedia que ens recorda la brevetat, i més que la brevetat com pot canviar tot en un no res i com em d'intentar gaudir del millor que tenim i ens envolta i allunyarnos dels "mals rotllos" en general. Ja sé que sona topic però ho penso sincerament.

Ferran Porta ha dit...

Com dieu tu i la Sylvie, són quatre dies; segurament ens ho hauriem de prendre tot plegat amb més bon humor. Pobre noi, i pobre la seva família :(

Mikel ha dit...

una putada , fins i tot en la forma en que va pasar tot...